Известие

Collapse
No announcement yet.

Не се изключват светлините и чистачките.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не се изключват светлините и чистачките.

Колеги спешна помощ. Не ми се изключват светлините като премахна ключа и също така чистачките. Свалил съм предпазителите на чистачките и така карам. А докато не откача акумулатора не мога да си спра габаритети. Моля кажете може ли да е някое реле отпред да се е намокрило и кое е да го сменя че колата се ползва всеки ден и не мога да я карам така. Алфа 145

Благодаря предварително.
    Alfa Romeo 1.9 JTD

Най-добре отиди на диагностика и после на ел.техник.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

При мене също не се изключваха габаритите, и се каза реле.Пробвай ги не са толко много
      146 JTD-2000г.
      Punto 1.2

Comment

Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщение
        Най-добре отиди на диагностика и после на ел.техник.
        Нищо не изкарва на диагностика. Направих онзи ден. Пък и то реле няма да го изкара на диагностиката. Мен ме интересува кое реле точно е за габаритите и кое точно е за 4иста4ките.
        Alfa Romeo 1.9 JTD

Comment

Ето тук в този манчал има Location Of Components

Ето линка
          "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!"

Моята Каляска || Alfa Romeo 145 1,4i BOXER

Comment

Я най-добре направо си ходи при ел.техник тея релета са палава работа
            Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
            sigpic
            http://vbox7.com/play:884c5234
            http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

На мен не ми работеха авариините .Отидох на ел.техник и се оказа студена споика в релето.25лв и всичко готово.Но можея и сам да ги погледнеш тези релета Ако е запекло някое затова да не ти гаснат светлините
              "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!"

Моята Каляска || Alfa Romeo 145 1,4i BOXER

Comment

колега ако неси намерил каде дая закараш ас 6тети кайа само драсни ако неси намерил

Comment

Ако още не си се оправил,най-добрия съвет,който мога да ти дам е да идеш на ел.техник.Най-вероятно имаш късо и стопени кабели.Няма сам да се оправиш,освен ако не си ел.техник.Такава е тъжната истина.Побързай,защото може и да се запалиш!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Ако още не си се оправил,най-добрия съвет,който мога да ти дам е да идеш на ел.техник.Най-вероятно имаш късо и стопени кабели.Няма сам да се оправиш,освен ако не си ел.техник.Такава е тъжната истина.Побързай,защото може и да се запалиш!
                    Оправих я. Явно се беше намокрила. Намерих къде е проблема. Във веригата на клаксона. Нямам клаксон вече. Сега идва и другия въпрос: Кой е бушона на клаксона???

Възможно ли е да са се намокрили тромбите и от там да е укасило?
                    Alfa Romeo 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от ts_ber Покажи съобщение
                      Оправих я. Явно се беше намокрила. Намерих къде е проблема. Във веригата на клаксона. Нямам клаксон вече. Сега идва и другия въпрос: Кой е бушона на клаксона???

Възможно ли е да са се намокрили тромбите и от там да е укасило?
                      Напълно!Зависи от схемата.За колицата ти колега не мога да кажа нищо конкретно.Имаме такава с бензинов двигател,ама за 320 000 км сме сменили само две жила за скоростите.Ако не ми е пред очите не мога да ти кажа нищо сигурно,но това,което казваш е много логично/
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                      X